Efter forsinkelse teaser James Cameron for premieredatoen på ’Avatar 3’

Efter forsinkelse teaser James Cameron for premieredatoen på ’Avatar 3’
'Avatar: The Way of Water'. (Foto: 20th Century Studios)

69-årige James Cameron har det fint med at lave ‘Avatar’-film resten af sine dage. Og ifølge instruktøren er det nok også dét, han kommer til de næste mange år, hvor franchisen er planlagt til tre film mere.

Til et interview med newzealandske 1News fortalte Cameron om den travle post-produktion periode, han lige nu går i møde. Det skriver Deadline. Her løftede han også sløret for premieredatoen for den tredje ’Avatar’-film: »Vi går en meget hektisk toårig post-produktion i møde, så det bliver julen ’25« fortalte han.

Filmen skulle oprindeligt have haft premiere i 2024, men blev grundet strejken i Hollywood udskudt med et år.

I interviewet fortalte Cameron også om sine planer for at blive newzealandsk statsborger, efter han har tilbragt meget tid i Wellington under produktionerne på sine film.

‘Avatar 3’ (den officielle titel er endnu ikke offentliggjort) blev optaget samtidig med ‘Avatar: The Way of Water’. Første akt af fjerde film i serien er endda også i kassen. Dette blev gjort for at undgå, at filmens unge skuespillere skulle nå at blive for gamle til at spille børn.

Camerons hårde arbejde vil nok kunne betale sig i sidste ende. ’Avatar: The Way of Water’ blev den tredje mest indtjenende film i verden ved premieren sidste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af