Jacob Elordi og Jenna Ortega »ville være perfekte« som Edward og Bella ifølge ‘Twilight’-instruktør

Jacob Elordi og Jenna Ortega »ville være perfekte« som Edward og Bella ifølge ‘Twilight’-instruktør
'Twilight'. (Foto: Summit Entertainment/Deana Newcomb)

’Twilight’-renæssancen har længe været over os og med annonceringen af en kommende serie baseret på Stephanie Meyers bøger, kan man godt begynde spekulere på, hvem der kunne spille Edward og Bella i ‘Twilight’ anno 2023.

Nu er ’Twilight’-instruktør Catherine Hardwicke så kommet med sit bud på, hvem der kunne påtage sig rollen som vampyr/menneske-parret:

Hardwicke har udpeget Jacob Elordi og Jenna Ortega som sin drømmecasting og erklærer, at duoen »ville være perfekte« som Edward og Bella. Det skriver Deadline.

Hardwicke gav sit bud under et interview i podcasten ‘Happy Sad Confused’, hvor snakken faldt på Elordi:

»Altså han er fantastisk. Han ville nok være Edward idag«, fortalte hun.

Når det kommer til rollen som Bella Swan, kom Hardwicke med endnu et solidt bud: »Jeg synes, at der er en masse rigtig cool, unge skuespillere i dag. Du nævnte lige Jenna Ortega, hun er fantastisk«.

Edward og Bella blev som bekendt spillet af Robert Pattinson og Kristen Stewart i de originale ‘Twilight’-film, der skød begge skuespillere op på stjernehimlen med raketfart.

Om Elordi og Ortega så er interesserede i vampyrserien, må tiden vise. Jacob Elordi er biografaktuel med Sofia Coppolas ‘Priscilla’, mens Jenna Ortega er undervejs med optagelser til anden sæson af Netflix-megahittet ‘Wednesday’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af