Robert Pattinson skulle have en makeover for at blive lækker nok til ’Twilight’

Robert Pattinson skulle have en makeover for at blive lækker nok til ’Twilight’
'Twilight'. (Foto: PR)

I år er det 15 år siden, at den første film i ‘Twilight’-sagaen fik premiere. Filmen indtog teenageværelser verden over og gjorde øjeblikkeligt Robert Pattinson og Kristen Stewart til verdensstjerner.

Men havde det været op til filmstudiet, var rollen som Edward Cullen nok blevet besat af en anden skuespiller. Ifølge Catherine Hardwicke, der instruerede den første ’Twilight’-film, mødte castingen af Robert Pattinson skepsis fra produktionsselskabet Summit Entertainment.

Selskabet var ganske enkelt ikke overbevist om, at skuespilleren var pæn nok til at spille den charmerende vampyr. Det skriver IndieWire.

Hardwicke fortalte i podcasten ’Happy Sad Confused’ om den første audition med Pattinson, der blev holdt i hendes hjem:

»Da han kom hjem til mig, havde han sort pandehår og var lidt ude af form, fordi han hang ud på pubben hele tiden. Jeg sendte den (Pattinsons audtion, red.) til Summit, og han tog over for at møde dem. De ringede tilbage til mig og sagde: ’Tror du vi kan få ham her til at se godt ud?’«, husker hun.

Men Hardwicke var parat til at forsvare Pattinson – og hans udseende:

»Jeg sagde: ’Ja, det tror jeg. Fik I set hans kindben?«, fortæller hun. »Vi laver en makeover på håret og det hele, og han begynder at træne, og han bliver smuk’. Men de troede ikke på det til at starte med«.

Denne makeover lykkedes tydeligvis, da rollen gik til Pattinson med stor succes.

‘Twilight’-sagaen bliver i øjeblikket omdannet til en serie for Lionsgate. Hvem der i den omgang skal spille Edward og Bella vides ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af