Robert Pattinson og Suki Waterhouse skal være forældre

Robert Pattinson og Suki Waterhouse skal være forældre
Robert Pattinson og Suki Waterhouse ved Met Gala 2023. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Robert Pattinson skal have et barn med sin kæreste Suki Waterhouse.

Det afslørede Waterhouse, da hun søndag optrådte på Corona Capital Festival i Mexico City. Her antydede hun spøgende, at hun håbede, at hendes skinnende kjole ville distrahere publikum fra hendes gravide mave.

»Jeg er ekstra skinnende i dag, fordi jeg tænkte, det måske ville distrahere jer fra noget andet, der foregår. Jeg er ikke sikker på, det virker«, siger hun i en video fra koncerten. Den er blandt andet delt hos MTVLA.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De to briter fandt sammen tilbage i 2018 og købte tidligere på året et hus i Hollywood.

Robert Pattinson var sidst filmaktuel i ‘The Batman’, men har hovedrollen i Bong Joon-Hos næste film ‘Mickey 17’, der er instruktørens første siden Oscar-vinderen ‘Parasite’. Derudover spiller Pattinson over for Amy Adams i Adam McKays kommende Netflix-film ‘Average Height, Average Build’, hvor han spiller en seriemorder, der hyrer en lobbyist til at påvirke det politiske system i håb om at lempe lovgivningen omkring mord.

Suki Waterhouse, der både er model, musiker og skuespiller, har i år kunne ses i serien ‘Daisy Jones & The Six’.

Waterhouse har før kort dannet par med Bradley Cooper, mens Robert Pattinson tidligere har været forlovet med FKA Twigs og kæreste med Kristen Stewart, som han mødte under ‘Twilight’-indspilningerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af