Matthew Perry var »et rigtigt godt sted« to uger før sin død ifølge ’Friends’-skabere

Matthew Perry var »et rigtigt godt sted« to uger før sin død ifølge ’Friends’-skabere
Matthew Perry i 2016. (Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

I sidste uge fik verden den sørgelige nyhed, at ’Friends’-stjernen Matthew Perry var afgået ved døden i en alder af 54.

Nu har seriens skabere Marta Kauffman og David Crane fortalt om deres sidste stunder med Perry på det amerikanske morgen-tv-program ‘The Today Show’. Og ifølge dem havde han det rigtigt godt i ugerne op til sin død. Det skriver The Wrap.

Kauffmann fortæller i interviewet, at hun og Perry havde en samtale to uger før han gik bort: »Han var glad og munter. Han virkede ikke tynget af noget. Han var et rigtigt godt sted, hvilket er derfor, at det her virker så urimeligt«, fortalte hun.

»Følelsesmæssigt var han et godt sted. Han så godt ud. Han var stoppet med at ryge. (…) Han var ædru«, husker hun om samtalen.

Perry havde gennem hele sit liv kæmpet med sin afhængighed af stoffer og alkohol. Ifølge Kauffman var han styrket af ønsket om at hjælpe andre ud af samme udfordringer: »Hvad han først og fremmest lærte var, at han ville hjælpe andre afhængige. Og det gav ham et formål«, lyder det.

Skuespilleren delte selv sit ønske om at blive husket for sin kamp mod afhængighed i forbindelse med sin selvbiografi ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’.

»Det bedste ved mig er uden tvivl, at hvis nogen kommer op til mig og siger, ‘Jeg kan ikke holde op med at drikke, kan du hjælpe mig?’ Så kan jeg sige ‘ja’, følge op og gøre det. (…) Det vil jeg have, er det første, der bliver nævnt. Og jeg kommer til at leve resten af mit liv som bevis på det, fortalte Perry sidste år.

Du kan se hele indslaget med Marta Kaufmann og David Crane her:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af