Nicole Kidman teaser, at tredje sæson af ‘Big Little Lies’ er på vej

Nicole Kidman teaser, at tredje sæson af ‘Big Little Lies’ er på vej
Nicole Kidman i 'Big Little Lies'. (Foto: PR)

Kan vi forvente os en tredje sæson af HBO-hitserien ‘Big Little Lies’? Det ser sådan ud.

I hvert fald har Nicole Kidman, der producerer serien og spiller en af hovedrollerne, meget konkret udtalt, at en ny sæson er på vej. Det gjorde hun under en q&a til golfturneringen CME Group Tour Championship, skriver Deadline.

»Jeg elskede ‘Big Little Lies’«, siger hun i en video optaget fra eventet. »Vi kommer med en tredje til jer, bare FYI«.

Om det blot er Kidmans forhåbning, eller om arbejdet på sæson tre rent faktisk er påbegyndt, er svært at vurdere. For to år siden fortalte Hollywood-stjernen, at det var hendes drømmeprojekt at genbesøge serien, og hun virker i hvert fald fortsat opsat på at få det til at ske.

‘Big Little Lies’ udkom i 2017 som en afsluttet miniserie skabt af David E. Kelly med Kidman, Reece Witherspoon, Alexander Skarsgård og Shailene Woodley i bærende rolle. I 2019 blev den populære serie efterfulgt af en anden sæson, der føjede Meryl Streep til castet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af