Rasmus Bjerg drikker shots for første gang i traileren til Mikael Wulffs ‘Højst besynderlige typer’

Rasmus Bjerg drikker shots for første gang i traileren til Mikael Wulffs ‘Højst besynderlige typer’
'Højst Besynderlige Typer'. (Foto: Andreas Omvik)

For første gang i karrieren springer Mikael Wulff ud som soloinstruktør, og manuskriptforfatter på ‘Højst besynderlige typer’, som derfor med lidt god vilje kan kaldes hans debutfilm. 

Ud over at være den ene halvdel i tegneduoen ‘Wulffmorgenthaler’, stand-up-komiker og skuespiller har han dog tidligere demonstreret sine evner i instruktørstolen med blandt andet TV 2 Zulu-serien ‘Perfekte Steder‘ og Wulffmorgenthaler-komedien ‘Ustyrligt‘.

Spillefilmen ‘Højst besynderlige typer’ bliver beskrevet som en »skæv komedie« og blev optaget på blot 16 dage. I filmen ses Brian Lykke i sin første hovedrolle, godt støttet af Rasmus Bjerg og talentet Thit Aaberg.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brian Lykkes karakter, Martin, beslutter at fri til sin kæreste gennem 10 år, Cecilie. Planen fejler, da hun griner af ham og forlader ham uden forklaring.

Samme aften drukner Martin sine sorger og vågner op dagen efter på gulvet i et bofællesskab blandt unge i Nordvest. Herefter begynder hans rejse sammen med Knud (Rasmus Bjerg) og Freja (Thit Aaberg) for at finde den vielsesring, han mistede.

»Ambitionen har været at byde ind med noget, der føltes forfriskende og inspireret. En ny slags komedie, hvor jeg forsøger at vandre ned ad nye stier, sigter efter at ramme en anden tone, end jeg er vant til. Rækker ud efter en mere underspillet, mere mild komik«, lyder det fra Mikael Wulff i et instruktørskrift.

‘Højst besynderlige typer’ kan ses i biografen fra 7. december og lander på streamingtjenester som Blockbuster og Viaplay 18. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af