Robert De Niro skal betale tidligere assistent 1,2 millioner dollars i erstatning

Robert De Niro skal betale tidligere assistent 1,2 millioner dollars i erstatning
Robert De Niro til premiere på 'Killers Of The Flower Moon' på Cannes Festival. (Foto: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images)

Robert De Niros skal betale sin tidligere assistent Chase Robinson 1,2 millioner dollars i erstatning i sagen om kønsdiskrimination og »overdreven fysisk kontakt«.

Det skriver The Wrap om retssagen, der 9. november blev afgjort. De Niros anklager mod Robinson frafaldt, men han blev ikke bedt om at betale for yderligere skader. Robinsons oprindelige søgsmål fra 2019 var på 12 millioner dollars.

I sidste uge vakte Hollywood-skuespillerens vidneudsigt fra retten opsigt, hvor han blandt andet retfærdiggjorde at have ringet til hende med arbejdsopgaver midt i hendes bedstemors begravelse og absurde beordringer som at levere en enkelt martini fra en bestemt restaurant til ham i en sen aftentime. Nu har juryen afgjort, at De Niro og produktionsselskabet Canal Productions, der varetog Robinsons ansættelsesforhold, skal stilles til ansvar for anklagerne om blandt andet kønsdiskrimination på arbejdspladsen.

Chase Robinson sagsøgte De Niro for blandt andet at have sat hende til at knappe hans skjorter og klø ham på ryggen. Det skete efter De Niro først havde sagsøgt hende i 2019 for at ramme først, da han havde mistanke om, at hun ville rejse anklager mod ham. Dengang lød hans anklager blandt andet, at hun havde set Netflix i arbejdstiden og brugt for mange af hans optjente point hos flyselskaberne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af