‘The White Lotus’-skaber fortæller, at tredje sæson bliver »længere, større, vildere«

‘The White Lotus’-skaber fortæller, at tredje sæson bliver »længere, større, vildere«
'The White Lotus' sæson et. (Foto: HBO Max)

Vi kommer til at vente en rum tid på tredje sæson af HBO’s komediehitserie ‘The White Lotus’, som har sat produktionen på pause på grund af den verserende skuespillerstrejke i Hollywood. Lige nu er premieren lagt engang i 2025.

Nu kan seriens skaber, Mike White, imidlertid forsøde ventetiden en smule ved at give nogle detaljer om den kommende sæson af antologiserien.

»Jeg er seriøst i gang med at færdiggøre manuskripter«, fortæller White til Entertainment Weekly om den nye ‘The White Lotus’-sæson.

»Venter stadig på at kunne caste. Hvis SAG-strejken (skuespillerforbundet Screen Actors Guild, red.) ikke snart har løst sig, ja, så bliver vi nødt til at udskyde igen, fordi serien har et nyt cast hver sæson, så der er mange roller at caste. Jeg er mere end spændt på at komme i gang«.

»Det kommer til at være en supersized ‘White Lotus’, fortsætter White. »Den kommer til at være længere, større, vildere. Jeg ved ikke, hvad folk vil tænke, men jeg er super begejstret, så det er i det mindste en god ting for mit eget barometer. Jeg er super begejstret for sæsonens indhold«.

‘The White Lotus’ flytter i sæson tre til et feriested i Thailand. Den hidtil eneste bekræftede skuespiller er Natasha Roswell, der gentager rollen som Belinda fra sæson et.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af