True crime-fænomenet ‘The Jinx’ vender tilbage med sæson to på HBO Max

True crime-fænomenet ‘The Jinx’ vender tilbage med sæson to på HBO Max
'The Jinx'. (Foto: HBO)

Andrew Jareckis dobbelte Emmy-vinder ’The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst’ blev ved premieren i 2015 the talk of town.

Dokumentarserien gik rigmanden Robert Dursts liv efter i sømmene og kunne afsløre en række mistænkelige dødsfald omkring ham. Blandt andet hans kone, Kathleen McCormack Durst, og hans bedste veninde, Susan Berman.

Siden da blev Robert Durst både dømt til livstid for de pågældende mord, og senere død i fængslet.

Men afsløringerne om rigmanden med de sorte øjne er åbenbart ikke slut endnu. Siden 2015 har holdet bag ‘The Jinx’ arbejdet på en efterfølger, der får premiere i 2024.

‘The Jinx ‒ Part Two’ vil bestå af seks afsnit og vil ifølge en pressemeddelelse fra HBO Max indeholde »skjult materiale, Dursts fængselsopkald og interviews med personer, der aldrig før har stået frem«.

‘The Jinx’ sluttede med en bombe af en tilståelse fra Durst, der blev afgørende i hans anholdelse. »Hvad fanden gjorde jeg? Dræbte dem alle, selvfølgelig« mumlede han til sig selv, uvidende om at han stadig blev optaget.

Det blev i den tid anset som det endegyldige bevis på hans skyld. Siden da er det dog kommet frem, at indrømmelsen var en del af en længere udtalelse, og slet ikke blev sagt i den rækkefølge.

‘The Jinx ‒ Part Two’ får premiere i 2024. Den nøjagtige premieredato kendes ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af