Ungt stortalent møder Jacob Elordi i Safdie-fotografs instruktørdebut ‘The Sweet East’ – se den syrede trailer

Ungt stortalent møder Jacob Elordi i Safdie-fotografs instruktørdebut ‘The Sweet East’ – se den syrede trailer
'The Sweet East'. (Foto: A24)

Ved forårets filmfestival i Cannes var der især ét navn, Soundvenues udsendte var helt oppe at køre over: Talia Ryder.

Den kun 21-årige skuespiller fangede først kritikernes øje i abortfilmen ‘Never Rarely Sometimes Always’ og følger nu op i indiefilmen ‘The Sweet East’, der har fået sin første trailer. Hvor hun, ifølge Soundvenues Sofie Lykke Stenstrop, »understreger, at hun er et af de største talenter i sin generation«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ryder spiller high school-eleven Lillian, der bliver væk fra sine skolekammerater på en udflugt til Washington D.C. og ender på en syret rejse gennem USA og dets forråede politiske klima. På turen møder hun nynazisten (og mølentusiasten!) Simon Rex (‘Red Rocket’) ved et white supremacy-rally, ‘The Bear’-stjerne Ayo Edebiri der flakker flipperklædt rundt på gaden og ikke mindst Jacob Elordi (‘Euphoria’) som gør hende selskab undervejs.

‘The Sweet East’ er instrueret af Sean Price Williams, der tidligere har været kendt som filmfotograf for Safdie-brødrene.

Filmen får premiere i USA 1. december, men hvornår den kan ses i Danmark er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af