Bradley Cooper er imod at sidde ned under filmoptagelser – »jeg har altid hadet stole«

Bradley Cooper er imod at sidde ned under filmoptagelser – »jeg har altid hadet stole«
Bradley Cooper. (Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Bradley Cooper er lige nu aktuel med sin anden spillefilm som instruktør ‘Maestro’. Og det er en opgave, han tilsyneladende tager meget alvorligt.

Så alvorligt, at han frabeder sig stole på settet.

I en samtale med Spike Lee for Variety, fortæller skuespilleren om sine specifikke visioner for instruktørgerningen, som han har opsnuset gennem sine mange år på den anden side af kameraet.

»For mig var det en meget naturlig overgang, så snart jeg havde modet til at skrive og instruere en film. Men når jeg instruerer, ser jeg ikke optagelserne. Der er ingen stole. Jeg har altid hadet stole på set – din energi dykker minuttet, du sætter dig i en stol«, lyder det.

Det begynder efterhånden at blive et signalement for visse prominente filmskabere at holde sig oprejst under optagelserne.

For nogle år tilbage opstod der nemlig ligeledes en historie om, at Christopher Nolan ikke tillod stole på sine optagelser. Det fortalte Anne Hathaway i et interview med Variety i 2020.

Det viste sig dog, at det ikke drejede sig om, stole i al almindelighed, men blot stolene ved instruktørens plads.

I sit aktuelle interview med Variety specificerer Bradley Cooper, at der ikke er nogen såkaldt »video village«, hvilket er opstillingen omkring instruktøren på filmsettet. Så man kan håbe, at resten af filmholdet godt må sidde ned.

‘Maestro’ kan ses i biografen og får streamingpremiere på Netflix 20. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af