Jodie Foster finder frosne lig og okkulte symboler i traileren til ’True Detective: Night Country’

Jodie Foster finder frosne lig og okkulte symboler i traileren til ’True Detective: Night Country’
'True Detective: Night Country'. (Foto: HBO Max)

Efter en fænomenal første sæson, en skuffende toer og en…. okay tredje sæson er ’True Detective’ tilbage.

’True Detective: Night Country’ har tilsyneladende alle elementer man kan forvente af en god sæson af ‘True Detective’. I traileren får man en forsmag på ildevarslende mistænkte, frosne lig og okkulte symboler, som serien vil byde på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mysteriet foregår i denne omgang i den fiktive by Ennis i Alaska, der har kælnavnet »verdens ende«. Her må politibetjentene Liz Danvers og Evangeline Navarro lægge deres personlige stridigheder fra sig og samarbejde om at løse mordet på en række videnskabsmænd, der er blevet fundet døde udenfor byen.

Betjentene spilles af henholdsvis Jodie Foster og den professionelle bokser Kali Reis. De får blandt andet selskab af Christopher Eccleston (‘Dr. Who’), Fiona Shaw (‘Andor’) og den grønlandske skuespiller og aktivist Aka Niviâna i hendes første større rolle.

Issa López overtager pladsen som showrunner og instruktør fra Nic Pizzolatto, der for første gang ikke skriver på en ‘True Detective’-sæson. Oscar-vinder Barry Jenkins (‘Moonlight’) agerer producer på serien.

’True Detective: Night Country’ kan streames på HBO Max fra 15. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af