Netflix giver grønt lys til ny sæson af ’Squid Game: The Challenge’

Netflix giver grønt lys til ny sæson af ’Squid Game: The Challenge’
'Squid Game: The Challenge'. (Foto: Netflix)

’Squid Game: The Challenge’ gjorde de blodige børnelege fra ‘Squid Game’ til virkelighed. Eller sådan da.

Realityprogrammet er baseret på den hyperpopulære Netflix-serie ‘Squid Game’, hvor hele 456 deltagere konkurrerer om en kæmpe pengepræmie i lege inspireret af serien.

Alene eksistensen af et realityprogram baseret på en kapitalismekritisk serie med en pengepræmie på højkant giver måske en særlig smag i munden, men serien har høstet imponerende seertal. Og nu har Netflix så bestilt en anden sæson. Det rapporterer IndieWire.

Det sidste afsnit i realitykonkurrencen har netop haft premiere, men Netflix har allerede startet castingprocessen til næste sæson. På castingsiden bliver de potentielle deltagere spurgt: »Med en formue på højkant, hvem vil så blive din allierede, hvem vil du stole på, og hvem vil du forråde i denne ultimative karaktertest?«.

Programmet bryster sig af den hidtil største pengepræmie i et realityshow med en sum på 4,56 millioner dollars (cirka 32 millioner danske kroner) til en heldig vinder. Og beløbet vil tilsyneladende være uændret til sæson to.

Serien ligger i øjeblikket på andenpladsen over mest streamede programmer i Danmark, men vejen derhen har ikke været nem for alle deltagere. Flere medvirknde truer i øjeblikket med at sagsøge Netflix og produktionsselskabet Studio Lambert for skader forvoldt under optagelserne på serien.

‘Squid Game: The Challenge’ kan streames på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af