Quentin Tarantino droppede sin ‘Star Trek’-film af en særlig karriereårsag

Quentin Tarantino droppede sin ‘Star Trek’-film af en særlig karriereårsag
Quentin Tarantino. (Foto: Frazer Harrison)

Det kan gøre ondt at læse om film, der aldrig blev.

Jodorowskys ‘Dune’, Tim Burtons ‘Superman Lives’ med Nicolas Cage i hovedrollen og Quentin Tarantinos ‘Star Trek’-projekt, der blev søsat i 2017 og officelt skudt i sænk i 2020.

Nu har vi sandsynligvis forklaringen på, at Quentin Tarantino trak sig fra filmen, som ellers havde J.J. Abrams som producer og Mark L. Smith (‘The Revenant’) som manuskriptforfatter.

»Quentin og jeg diskuterede frem og tilbage om arbejdet med filmen, og så begyndte han at bekymre sig om antallet af sine film,« fortæller Mark L. Smith i et interview med Collider.

Tarantino har gentagne gange udtalt, at han kun vil lave ti film i alt, før han går på pension. Hans seneste og niende film var ‘Once Upon a Time in Hollywood’ fra 2019. Derfor bliver hans sidste film ‘The Movie Critic’, som endnu ikke har en udgivelsesdato.

Han kunne simpelthen ikke se sig selv afslutte sin karriere med en ‘Star Trek’-film.

Ikke desto mindre er Mark L. Smith ikke bange for at kradse i et gammelt sår, når han siger, at det »ville have været den bedste ‘Star Trek’-film nogensinde«.

»Ikke på grund af min skrivning, men på grund af det Tarantino ville have gjort med den. Det ville være en balls-out-ting«.

Smith, som ikke går i detaljer med plottet, kalder den skrottede film for en gangsterfilm i rummet og, at filmen ville have »vold på ‘Pulp Fiction’-niveau«.

En »hård r-rating«, siger han.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af