Timothée Chalamet hersker over sandormene i ny trailer til ‘Dune: Del 2’

Timothée Chalamet hersker over sandormene i ny trailer til ‘Dune: Del 2’
Florence Pugh i 'Dune: Del 2'. (Foto: Warner Bros. Pictures)

’Dune: Del 2’ har ladet sig vente på. Biografpremieren blev grundet strejken i Hollywood udskudt fra november til februar næste år, men nu er det (nærmest) snart tid til at hoppe i sit stillsuit og vende tilbage til Arrakis.

En ny trailer er netop frigivet og giver en længere forsmag på det endelige slag mellem Fremen-folket og Harkonnen-familiens tropper – som naturligvis indebærer en masse enorme sandorme.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Dune: Del 2’ fortsætter, hvor ’Dune’ slap. Paul Atreides (Timothée Chalamet) har tilsluttet sig Chani (Zendaya) og resten af Fremen-folket for at besejre Harkonnen-familien og hævne mordet på hans far.

I traileren ses også korte glimt af de nye karakterer, der kommer til ‘Dune’-universet. Herunder Florence Pugh som prinsesse Irulan og Austin Butler som den blodtørstige Harkonnen-arving Feyd-Rautha i en række imponerende sort-hvid-sekvenser.

På plakaten til den hypede sci-fi-film findes derudover Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Léa Seydoux, Javier Bardem, Dave Bautista, Stellan Skarsgård og Christopher Walken. For bare et nævne et par stykker.

Ifølge instruktør Denis Villeneuve er ‘Dune: Del 2’ den lange ventetid værd. Han har allerede kaldt den »meget bedre end del 1«. Og nok er filmen ikke udkommet endnu, men han har allerede en efterfølger på tegnebrættet, baseret på Frank Herberts bog ‘Dune Messiah’.

’Dune: Del 2’ får biografpremiere 28. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af