Ben Affleck og Matt Damon har en ny Netflix-krimi på vej

Ben Affleck og Matt Damon har en ny Netflix-krimi på vej
Matt Damon og Ben Affleck (Foto: Franco Origlia/Getty Images)

Venneparret Matt Damon og Ben Affleck har haft et årelangt og særdeles produktivt samarbejde. Siden gennembruddet med succesen ’Good Will Hunting’, der vandt to Oscars, har duoen arbejdet sammen om kritikerroste projekter som Ridley Scotts ’The Last Duel’ og senest med Afflecks Nike-biopic ’Air’ fra sidste år.

Nu slår de endnu engang pjalterne sammen i den nye noir-inspirerede Netflix-film ’Animals’. Det skriver Hollywood Reporter

Filmen er stadig i de spæde stadier, så der er ikke meget information at komme efter endnu. Det er dog offentliggjort, at den kommer til at handle om en borgmesterkandidat og hans kone, hvis søn bliver kidnappet. Omgivet af fjender og rivaler der er opsatte på at få kandidaten ned med nakken, har han intet andet valg end at tage sagen i egen hånd for at redde sin søn.

Damon og Affleck kommer også til at agere producere gennem deres fælles firma Artists Equity, som de lancerede i 2022. ’Air’ var den første film produceret under Artists Equity-fanen.

Det er to travle herrer, der nok engang stikker hovederne sammen. Udover ’Air’ havde Affleck i 2023 både en mindre rolle i DC-filmen ’The Flash’ og hovedrollen i Robert Rodriguez-filmen ’Hypnotic’. Desuden er det bekræftet, at Affleck vil være at finde i sin kone Jennifer Lopez’ kommende musical-film ’This Is Me… Now: A Love Story’.

Damon medvirkede i Christopher Nolans storværk ’Oppenheimer’ og har flere spændende projekter på tegnebrættet – herunder Ethan Coens kommende road-movie ’Drive Away Dolls’.

Filmoptagelserne på ’Animals’ forventes at begynde til marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af