Kieran Culkin brugte sin Emmy-tale på at bede sin kone om flere børn

Kieran Culkin brugte sin Emmy-tale på at bede sin kone om flere børn
Kieran Culkin ved Emmy-uddelingen 2024. (Foto: Monica Schipper/WireImage)

‘Succession’-stjerne Kieran Culkin vandt prisen for bedste mandlige hovedrolle i en dramaserie ved gårsdagens Emmy-uddeling for sin præstation som Roman Roy.

På vej op til podiet for at modtage statuetten fik han et kys på munden af Brian Cox, men det var ikke det mest nuttede, der skete.

Culkin havde travlt, da han havde »spildt sin tid på at kramme alle« og derefter smed sin jakke på gulvet, inden han tog mikrofonen, hvor han af gode grunde var »bange for at blive råbt af« med reference til Emmy-værten Anthony Andersons mor, der var med for at buhe af dem, der trak takketalerne for langt.

Det blev dog meget hurtigt dybfølt, da skuespilleren grådkvalt takkede sin mor for »at give ham livet«. Derefter takkede han sin kone Jazz Charton for at give ham »to fantastiske børn – Sisoux og Wilder Wolf, jeg elsker jer så mange og så meget«, og det blev kun mere personligt, da Culkin henvendte sig direkte til konen igen: »Og Jazz, jeg vil gerne have flere«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med familieplanlægning direkte fra Emmy-triumfen kan det kun blive en nepo-baby!

Partneren Jazz grinede heldigvis med sammen med resten af salen, mens hun holdt sig for munden. »Du sagde måske – hvis jeg vinder! Jeg elsker dig så meget. Tak!«, fortsatte Culkin og sendte luftkys afsted fra scenen.

‘Succession’ blev en af Emmy-uddelingens helt store vindere med seks priser. Udover Culkin gik Sarah Snook og Matthew Macfadyen hjem med skuespilpriser, mens serien vandt for bedste dramaserie. Afsnittet ‘Connor’s Wedding’ fik priser for både instruktion og manuskript.

Du kan se alle vinderne her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af