Emmy-værtens egen mor bad ham »holde kæft« fra publikum

Emmy-værtens egen mor bad ham »holde kæft« fra publikum
Anthony Anderson var vært ved Emmy-uddelingen 2024. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det var ‘Black-ish’-skuespiller Anthony Anderson, der havde værtstjansen ved årets Emmy-uddeling.

I sin åbningsmonolog hyldede han den amerikanske tv-historie med afsæt i sin egen barndom foran fjernsynet. Undervejs sang han temasangen til ‘The Facts of Life’ og ‘In the Air Tonight’. Men det mest opsigtsvækkende var hans teknik til at holde takketalerne korte.

Fordi vinderne som regel er alt for gode til at ignorere den »playoff music«, der bliver sat på, når de skal forlade scenen, havde skuespilleren et hemmeligt våben med. Nemlig sin mor.

»I aften kommer min mor til at være Emmy-uddelingens ‘playoff-mama’. Så når I ser min mor komme, så tak Jesus og din familie og bliv færdig, og jeg vil ikke have, at der er nogen, der er respektløse overfor min mor…«, instruerede værten indtil, han pludselig selv blev mødt med tilråb fra salen.

»Hold kæft. Det er nok! Jeg vil til efterfesten, skynd dig!«, kunne man høre selvsamme mama råbe fra salen. Derefter blev værten nødt til at komme videre i teksten. Hvor var Anthony Andersons mor under Golden Globe-værten Jo Koys pinlige jokes?

Du kan se hele åbningsmonologen her. Antony Andersons mor gør sin entré omkring 5:40 minutter inde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Aftenens store vinderserier var ‘The Bear’ og ‘Succession’, mens ‘Better Call Saul’ ikke fik nogle priser med hjem.

Se alle vinderne her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af