Kristen Stewart »hadede at lave« ‘Charlie’s Angels’-reboot

Kristen Stewart »hadede at lave« ‘Charlie’s Angels’-reboot
Naomi Scott, Kristen Stewart og Ella Balinska i 'Charlie's Angels'. (Foto: PR)

Der blev ikke sagt mange pæne ting om Elizabeth Banks’ ‘Charlie’s Angels’-reboot fra 2019, som blev en af de absolut største biografflop det år.

Heller ikke da en af filmens hovedrolleindehavere, Kristen Stewart, for nylig gav rimelig bramfrit udtryk for sit forhold til genindspilningen af 00’er-klassikeren med Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu.

Det skete et videoformat hos Variety, hvor skuespillere testes i om de kan huske hvilke film, deres egne replikker stammer fra. Her var det ikke ligefrem et kærligt gensyn, da Kristen Stewart blev præsenteret for ‘Charlie’s Angels’-replikken: »Did you know that it takes men an additional seven seconds to perceive a woman as a threat compared to a man?«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skuespilleren kunne nemlig godt huske replikken, som hun kaldte »en god idé på det tidspunkt«, selvom hun også så tilbage på den som »noget af en mundfuld«.

»Jeg hadede at lave den film. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige til dig«, lød det efterfølgende opgivende fra Stewart.

Udover at ‘Charlie’s Angels’ ikke klarede sig godt ved billetlugerne, skabte instruktør Elizabeth Banks mere virak, da hun skød filmens fiasko på manglende opbakning fra mandlige seere.

»Hvis den ikke tjener penge, understøtter det Hollywood-stereotypen om, at mænd ikke vil se kvinder i actionfilm«, påpegede hun tilbage i 2019 i et interview med Herald Sun.

Kristen Stewart kan i foråret ses i ‘Love Lies Bleeding’, hvor hun spiller en bøffet ejer af et træningscenter i 1980’erne, hvis forelskelse i en bodybuilder tager en blodig drejning.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af