Paul Thomas Anderson optager snart sin næste film – med Leonardo DiCaprio i hovedrolle

Paul Thomas Anderson optager snart sin næste film – med Leonardo DiCaprio i hovedrolle
Paul Thomas Anderson. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images for Vanity Fair)

Sidste år gik der castingrygter om Paul Thomas Andersons næste filmprojekt efter den Oscar-nominerede coming of age-perle ‘Licorize Pizza’.

Nu er filmprojektet officielt annonceret, skriver Deadline. Den amerikanske auteur har selv skrevet manuskriptet til sin kommende, endnu unavngivne film, der bliver produceret af Warner Bros. og går i optagelser i år.

Derudover bekræfter Deadline, at Leonardo DiCaprio, Sean Penn og Regina Hall indtager hovedrollerne i den nye film over for et større skuespillerensemble, som ikke er på plads endnu.

Det er første gang, Paul Thomas Anderson arbejder sammen med DiCaprio, der blev tilbudt hovedrollen som Dirk Diggler i instruktørens gennembrud, ‘Boogie Nights’ fra 1997.

Regina Hall har heller ikke medvirket i en PTA-film før. Sean Penn spillede en mindeværdig rolle som den fordrukne Hollywood-stjerne Jack Holden i ‘Licorize Pizza’.

Den nye films handling er endnu ikke offentligt kendt, men Deadline fortæller, at den foregår i nutiden. Filmen skulle desuden være Andersons mest kommercielle film til dato – med et tilsvarende stort budget.

Sidste års rygter ramte rigtigt med Leonardo DiCaprio og Regina Hall. Viggo Mortensen og Joaquin Phoneix blev dengang også kædet sammen med filmen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af