Tina Fey i front for ny Netflix-komedieserie

Tina Fey i front for ny Netflix-komedieserie
Tina Fey 2024. (Foto: John Lamparski/WireImage)

Der er en ny komedieserie med Tina Fey i hovedrollen på vej.

Komikeren fører nemlig an i den kommende komedieserie ‘The Four Seasons’, som er blevet købt af Netflix efter en budkrig. Det skriver Deadline.

Fey, der er kendt for at have stået bag ’30 Rock’ og ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ har også været med til at skabe ‘The Four Seasons’ med ’30 Rock’-samarbejdspartnerne Lang Fisher og Tracey Wigfield.

‘The Four Seasons’ er baseret på filmen af samme navn fra 1981, som Alan Alda instruerede og medvirkede i overfor blandt ande Carol Burnett og Rita Moreno. Filmen følge tre pars traditionsbårne sommerferietur som bliver udfordret af et af parrenes skilsmisse. En præmis man snildt kan se opdateret til nutiden.

Den nye version er sat til at gå i produktion senere på året, men hvem der ellers kommer til at medvirke, er der ikke meldt noget ud om endnu.

Fey er i disse dage aktuel med genindspilningen af ‘Mean Girls’ som både forfatter og instruktør. Derudover har hun sidste år kunne ses i ‘Mordet i Venedig’ og i sin tilbagevendende rolle som den lede podcaster Cinda Canning i ‘Only Murders in the Building’. Det er dog hendes første seriehovedrolle siden ’30 Rock’, der kørte fra 2006 til 2013.

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med