9-årig skal spille Michael Jackson som barn i biopic – med Colman Domingo og Miles Teller på rollelisten

9-årig skal spille Michael Jackson som barn i biopic – med Colman Domingo og Miles Teller på rollelisten
Michael Jackson i The Jackson 5-dagene omkring 1971. (Foto: Michael Ochs Archives/Getty Images)

Med den kun stigende popularitet af musikalske biopics synes det uundgåeligt, at der ikke også før eller siden skulle komme en film om The King of Pop.

’Michael’ tegner et portræt af Michael Jacksons liv fra barnestjerne i Jackson 5 til sit voksenliv som idoliseret popikon – på godt og ondt. Det forventes at filmen kommer til at vise de store optrædener og musikøjeblikke, men også de unægtelige kontroverser der har fulgt sangeren op til og efter hans død i 2009.

Produktionsselskabet Lionsgate har netop offentliggjort en omfattende rolleliste til filmen, der tæller to forskellige ensembler af Jackson 5, som henholdsvis børn og voksne, rapporterer TheWrap.

Den niårige Juliano Krue Valdi træder ind i rollen som den unge Michael, mens hans voksne pendant bliver spillet af Michael Jacksons egen nevø Jaafar Jackson, som er søn af Michaels storebror Jermaine Jackson.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De kendte ansigter Colman Domingo og Nia Long skal spille Jacksons forældre Joe og Katherine, mens Miles Teller indtræder i rollen som Jacksons mangeårige manager John Branca.

’Michael’ bliver instrueret af Antoine Fuqua, der er kendt for ’Equalizer’-trilogien og ’Training Day’.

Filmen får biografpremiere 18. April 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af