Dakota Johnson om at medvirke i ‘The Office’: »Det var ærligt talt den værste tid i mit liv«

Dakota Johnson om at medvirke i ‘The Office’: »Det var ærligt talt den værste tid i mit liv«
Dakota Johnson. (Foto: Vivien Killilea/Getty Images for ABA)

Dakota Johnson er fan af amerikanske ‘The Office’. Men hun var ikke just fan af at medvirke i serien.

Det fortæller hun som gæst i talkshowet ‘Late Night With Seth Meyers’ i anledning af den nye film ‘Madame Web’, skriver Entertainment Weekly.

Da værten Seth Meyers spørger ind til hendes medvirken i finaleafsnittet af ‘The Office’, som han også selv havde en lille cameo i, siger skuespilleren rimelig overraskende: »Det var ærligt talt den værste tid i mit liv«.

»Jeg elskede den serie så meget, og de var sådan: ‘Vil du være med i seriens finaleafsnit?’«, fortæller Johnson, mens hun griner.

»Og jeg var sådan, ‘selvfølgelig’, da jeg tænkte, at jeg ville være der i omkring en halv dag. Og jeg var der i to uger, og jeg er næsten ikke med i den fucking serie«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Var alle ikke super kede af det?«, spørger Meyers.

»De var kede af det. Og der var også nogle underlige dynamikker, som havde været der i de sidste 10 år«, svarer Johnson.

»Nogle folk snakkede ikke med hinanden, og jeg kom ind sådan: ‘Hahaha, jeg er så begejstret for at være her!’. Og ingen gad snakke med mig, ingen gav en fuck. Og jeg var i baggrunden af alle de her scener, hvor jeg skulle faxe ting«.

Den amerikanske udgave af ‘The Office’ kørte fra 2005 til 2013. Seriens skaber, Greg Daniels, arbejder i øjeblikket på idéer til et muligt reboot af sitcomhittet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af