Deadpool vil ændre Marvel for altid i første trailer til ‘Deadpool & Wolverine’

Deadpool vil ændre Marvel for altid i første trailer til ‘Deadpool & Wolverine’
Ryan Reynolds og Hugh Jackman i 'Deadpool & Wolverine'. (Foto: PR)

Omsider har første trailer til tredje film om Ryan Reynolds’ rapkæftede superhelt Deadpool ramt internettet. Det skete i forbindelse med nattens Super Bowl, skriver Deadline.

Det har i et stykke tid været kendt, at Hugh Jackman vender tilbage til sin rolle som X-Men-ikonet Wolverine i den kommende film, som slet og ret hedder ‘Deadpool & Wolverine’. På rollelisten finder man desuden Morena Baccarin, Jennifer Garner, Patrick Stewart og ‘Succession’-stjernen Matthew Macfadyen.

I traileren figurerer Jackman ganske kort til slut – man ser dog kun hans skygge. Ellers teaser traileren med vanlig metabevidsthed for, at Deadpool nu bliver en del af Marvel Cinematic Universe.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wade Wilson bliver nemlig kontaktet af den alvorsfulde Mr. Paradox (Macfadyen), som præsenterer ham for muligenheden for at blive »en helt blandt helte«. Til dette udbryder Wade: »Dit lille filmiske univers kommer til at ændre sig for altid. Jeg er Messias. Jeg er Marvel-Jesus«.

‘Deadpool & Wolverine’ er instrueret af Shawn Levy, som tidligere har samarbejdet med Ryan Reynolds på ‘The Adam Project’ og ‘Free Guy’. Han har desuden de tre ‘Nat på museet’-film og otte afsnit af ‘Stranger Things’ på cv’et.

‘Deadpool & Wolverine’ kommer i biograferne 25. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af