Francis Ford Coppola-klassiker bliver til serie

Francis Ford Coppola-klassiker bliver til serie
'The Conversation'. (Foto: PR)

Francis Ford Coppola lavede fire mesterværker i streg i 70’erne med ‘The Godfather’ I og II og ‘Apocalypse Now’ som kronjuvelerne, der stadig ses og dyrkes af nye generationer af filmelskere.

Lidt mindre kendt, men ikke mindre imponerende, er ‘The Conversation’ fra 1974, hvor Gene Hackman spiller en overvågningsekspert, der overhører et potentielt mord. Filmen er ikke mindst kendt for sin nybrydende lydside.

Mens man umiddelbart tænker, at Coppolas film fortjener at stå uberørt, er intet som bekendt helligt i tidens remake- og spinoff-besættelse, og nu bliver ‘The Conversation’ ifølge IndieWire til en serie, skabt af den anerkendte instruktør J.C. Chandor, som er kendt for filmene ‘Margin Call’, ‘A Most Violent Year’, ‘Triple Frontier’ og ‘All Is Lost’.

Det er altså et kompetent navn, der står bag, hvilket giver en anelse ro i maven, og det skal da også nævnes, at Coppola selv har givet serien grønt lys. Det vides dog endnu ikke, hvor eller hvornår serien skal vises.

Forrige år blev ‘The Godfather’ – på en måde – til serien ‘The Offer’, som handlede om dramaet bag mafiaklassikeren.

Imens venter vi med spænding på i dag 84-årige Francis Ford Coppolas storfilm ‘Megapolis’ med Adam Driver, som han selv har finansieret med cirka 800 millioner kroner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af