Jeremy Renner er klar til at vende tilbage som Hawkeye efter sneplovsulykke

Jeremy Renner er klar til at vende tilbage som Hawkeye efter sneplovsulykke
Jeremy Renner. (Foto: Jason Merritt/Getty Images for MIU MIU)

På nytårsdag i 2023 var Jeremy Renner udsat for et alvorligt uheld, der efterlod ham med utallige brækkede knogler og fik ham hasteindlagt i kritisk tilstand.

Renner blev knust under en sneplov uden for sit hjem i Nevada, da han forsøgte at redde sin nevø fra at lide samme skæbne.

Det har selvsagt betydet et stille 2023 for skuespilleren, der har fokuseret på sin genoptræning. Men efter godt et år er Renner kommet sig imponerende oven på ulykken.

Tilbage i december vendte skuespilleren tilbage til optagelserne af sserien ’Mayor of Kingstown’. Selv håber Renner snart at kunne vende tilbage til MCU og trække i superheltedragten endnu engang.

»Jeg er altid klar. Jeg kommer til at være stærk nok, det er helt sikkert«, forklarer Renner til ET og fortsætter, »hvis de vil have mig, kan de få mig. Det ville være noget særligt«.

Rollen som Hawkeye har Renner besat siden 2011, hvor han havde en mindre rolle i ’Thor’-filmen. Sidst Renner tørnede ud som Hawkeye var i Disney+-serien fra 2021 af samme navn.

Det er da også en Renner, der ligner, at han er tilbage på 100 procent. En reklame til det kommende Super Bowl, viser Renner i fuld vigør ved morgenmadsbordet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af