John Cenas agentur frarådede ham at medvirke i ‘Barbie’: »Det her er under din værdighed«

John Cenas agentur frarådede ham at medvirke i ‘Barbie’: »Det her er under din værdighed«
John Cena til premieren på 'Fast X'. (Foto: Elisabetta A. Villa/Getty Images)

John Cena var lige ved at takke nej til sin rolle i ‘Barbie’, hvor han ganske mindeværdigt spiller en hav-Ken, der danner par med Dua Lipas havfrue-Barbie. Det har han afsløret i seneste afsnit af ‘The Howard Stern Show’, hvor stjernen fortæller, at hans agentur ikke var nær så glade for rollen, som han var.

Cena fortæller dog, at han ikke bebrejder sit agentur for at have været varsomme omkring rollen:

»De tager bare udgangspunkt i hvad de allerede ved. Og det de ved er, at denne her produktion, denne markedsvare [‘Barbie’, red.] drager nogle bestemte ting mod sig – og at vi helst skal forblive i et givent spor. Men jeg er ikke en markedsvare. Jeg er et menneske. Og mit udgangspunkt er at enhver mulighed er en mulighed«.

Cena fortæller endvidere, at han havde travlt med indspilningerne af ‘Fast X’, mens ‘Barbie’ blev filmet, så han havde dårligt tid til at medvirke i den Gerwig-instruerede blockbuster, selv om han egentlig gerne ville. Det endte med at være Margot Robbie, der i rollen som filmens producer foreslog at Cena kunne spille som en havmand, hvilket ikke ville kræve mere end en halv dag på sættet.

Cena fortsætter: »Jeg tror at perspektivet fra et agentur-standpunkt er “Det her er under din værdighed”. Hvilket jeg godt forstår. Men for lige at give agenturet noget ære, så indvilligede de sig øjeblikkeligt, da jeg sagde “Nej, vi gør det alts唫.

Emnet blev afrundet med denne kommentar fra Cena: »Alt de kan gøre er at vejlede. De træffer ikke det endelige valg. Og deres vejledning lød: “Hey, de økonomiske konsekvenser af den her rollle her kan være, at du går glip af nogle fremtidige hovedroller”. Og det forstår jeg godt. Men jeg har altid arbejdet ud fra en filosofi om, at hvis man gør et godt stykke arbejde, får man en chance til«.

John Cena optrådte på ‘The Howard Stern Show’ for at promovere sin kommende komediefilm – den Peter Farrelly-instruerede ‘Ricky Stanicky’, hvor han spiller over for Zac Efron. Filmen lander på Prime video 7. marts, og den har allerede vakt lidt opsigt grundet John Cenas kreative marketingstunts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af