Mads Mikkelsen teaser for ‘Hannibal’-comeback: »Det hele handler om at finde et hjem til den«

Mads Mikkelsen teaser for ‘Hannibal’-comeback: »Det hele handler om at finde et hjem til den«
'Hannibal'. (Foto: NBC)

Bryan Fullers prequelserie om kannibalmorderen Hannibal Lecter med Mads Mikkelsen i titelrollen blev lukket utidigt i 2015 efter tre sæsoner.

Siden har fans begrædt tabet – og håbet på en genoplivning, som Fuller alle dage også selv har udtrykt interesse for.

Også Mads Mikkelsen vil vældigt gerne vende tilbage til rollen – og fortæller i et nyt interview med Business Insider, at et reboot i den grad stadig er i live, om end intet er sikkert endnu.

»Det er ingen hemmelighed, at alle os, som var en del af castet, og Bryan, vi vil alle sammen gerne gå tilbage. Det er nødt til at ske hellere før end siden, for vi bliver ikke yngre, vel«?, siger han og fortsætter:

»Men historien i sig selv kan springe, der kan være et hul, hvilket er fint. Så det hele handler om at finde et hjem til den, men der er ikke noget konkret derude nu. Hvorfor er det tilfældet? Jeg ved det ikke. Vi elsker serien, og der synes at være mange andre mennesker, der også kan lide den«.

Tidligere har der været snak om, at den næste sæson skal indhente begivenhederne i ‘Silence of the Lamb’, og at den films morder Buffalo Bill skal indgå.

Men om det stadig er tilfældet, er uvist. Mikkelsen afslører til Business Insider, at Bryan Fuller har forskellige ideer.

‘Hannibal’ har givet den danske stjerne sin mest loyale fanbase i form af de såkaldte fannibals, der følger ham i tykt og tyndt.

Mens de og vi venter, arbejder Mads Mikkelsen og Bryan Fuller på et andet fælles projekt, gyserfilmen ‘Dust Bunny’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af