Mads Mikkelsen genforenes med ‘Hannibal’-skaber i ny gyserfilm

Mads Mikkelsen genforenes med ‘Hannibal’-skaber i ny gyserfilm
Mads Mikkelsen. (Foto: Hedda Rystad/Soundvenue)

Mens vi fortsat venter på en ordentlig afslutning på Mads Mikkelsen og Bryan Fullers parløb med ‘Hannibal’, kan vi trøste os med, at duoen genforenes i Fullers spillefilmsdebut som instruktør.

Filmen, der netop er blevet annonceret, har titlen ‘Dust Bunny’ og er en gyser om en otteårig pige, der får hjælp fra sin nabo til at dræbe et monster under sin seng, som hun mener, har slået hendes familie ihjel.

I en udtalelse fra producenten bag (via Indiewire) beskrives filmen som et »throwback til 80’ernes familiehorrorfilm« med reference til klassikere som ‘Gremlins’, ‘E.T.’ og ‘Poltergeist’, hvilket bestemt lyder lovende.

Genforeningen mellem Mikkelsen og Fuller skal nok vække begejstring hos fans af kultserien ‘Hannibal’, der længe har sukket efter en fortsættelse til serien, som fik kniven i 2015 efter tre sæsoner.

Fuller og Mikkelsen har af flere omgange teaset for en potentiel fortsættelse, der dog ikke længere lader til at være på tegnebrættet. Men i disse nostalgi-tider, hvor gammel IP genoplives i stride strømme, skal man aldrig sige aldrig.

Mikkelsen var tidligere på året aktuel i ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’, der fik en hård medfart af både anmeldere og ved billetlugerne. Næste år medvirker han i den kommende ‘Indiana Jones 5’ og Nikolaj Arcels danske comeback ‘Bastarden’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af