Mads Mikkelsen har fundet sit næste internationale projekt – vender tilbage til udskældt filmrolle

Mads Mikkelsen har fundet sit næste internationale projekt – vender tilbage til udskældt filmrolle
Mads Mikkelsen i 'Polar'.

Efter store franchiseroller i ‘Fantastiske skabninger 3‘ og den kommende ‘Indiana Jones’-film har Mads Mikkelsen linet sin næste internationale rolle op – og det er næppe den, fans havde regnet med.

Mads Mikkelsen vender nemlig tilbage til rollen som lejemorderen Duncan ‘Black Kaiser’ Vizla, som han tidligere portrætterede i den udskældte Netflix-film ‘Polar’ af Jonas Åkerlund.

I opfølgeren, der har titlen ‘The Black Kaiser’, får Mikkelsens titelkarakter et syndikat af mordere på nakken, da han afdækker en farlig konspiration. Han må endnu engang bruge sin evner som verdens mest dødbringende lejemorder, hvis han skal undslippe med livet i behold. Det skriver blandt andre Screen.

‘Polar’ har i skrivende stund en metacritic-score på sølle 19 ud af 100, der beskriver den generelle kritikervurdering i udlandet.

Vores anmelder var også ude med riven: Han kvitterede med to stjerner og beskrev filmen som en discountudgave af ‘John Wick’. Han havde dog ros tilovers for Mikkelsen, så måske de kan vende skuden i denne ombæring?

I forbindelse med ‘Polar’ beskrev Mads Mikkelsen rollen som en vaskeægte drengedrøm, da vi talte med ham i 2019: »Hvor mange drenge har ikke lukket øjnene som børn, og forestillet sig, at de var en motherfucker-lejemorder?«.

Og der er da tydeligvis også tale om et passionsprojekt, da Mikkelsen denne gang selv har været med til at skrive manuskriptet, som er baseret på Victor Santos’ graphic novel.

Filmen instrueres også denne gang af Jonas Åkerlund, der senest har gjort sig bemærket med den svenske Netflix-serie ‘Clark’ med Bill Skarsgård som serieforbryder.

‘The Black Kaiser’ bliver præsenteret på markedet ved Cannes-festivalen i næste uge, hvor filmen søger finansiering. Der er endnu ikke tilknyttet andre skuespillere, mens premieredatoen nok også ligger et par år ude i fremtiden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af