Mathilde Arcel bliver vært for Bodilprisen 2024

Mathilde Arcel bliver vært for Bodilprisen 2024
Mathilde Arcel er vært for Bodilprisen 2024. (Foto: Jacob Bogh)

Den 16. marts bliver årets Bodilpriser uddelt til en prisuddeling, hvor den danske filmkritikerstand fejrer filmåret 2023. Blandt årets nominerede er Nikolaj Arcels ‘Bastarden’ og Katrine Brocks’ debutfilm ‘Den store stilhed’ blandt topscorerne.

I år bliver det dog også med en Arcel i rollen som vært. Nemlig den 27-årige skuespiller Mathilde Arcel, som sidste år kunne ses i serien ‘Agent’, hvor hun spillede trofast assistent og støtte til Esben Smeds titelkarakter med de mange uheldige beslutninger og kendiskonflikter. Hun gjorde også et kort visit i ‘Dansegarderoben’ i rollen som Anne Linnet.

Derudover har Arcel før imponeret på de skrå brædder i ‘Don Juan’, der spillede sidste år på Det Kongelige Teater og i hovedrollen som Elizabeth Bennett i den kritikerroste opsætning af ‘Stolhed og Fordom’ på Betty Nansen.

»Hun er en urkraft på scenen og har derudover et stort humoristisk talent, som vi glæder os til at se hende folde ud, når Danske Filmkritikere uddeler Danmarks ældste og mest prestigefulde filmpris«, lyder det fra Nanna Frank Rasmussen, der er forperson for Danske Filmkritikere.

»Jeg er både spændt og glæder mig helt utroligt meget til en aften, hvor vi fejrer et eminent filmår og hylder filmkunsten sammen«, udtaler Arcel.

Det seneste års Bodil-værter tæller blandt andre Emma Sehested Høeg, Huxi Bach, Ditte & Louise og Jesper Groth.

Du kan se alle de nominerede her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af