Pedro Pascal var godt pløret, da han vandt karrierens hidtil største pris

Pedro Pascal var godt pløret, da han vandt karrierens hidtil største pris
Pedro Pascal under SAG Awards. (Foto: Monica Schipper/FilmMagic/GettyImages)

Det var en lettere beruset Pedro Pascal, der i weekenden modtog en SAG-pris for bedste mandlige skuespiller i en dramaserie for sin rolle i ’The Last of Us’.

SAG er det amerikanske skuespillerforbunds vigtige pris, og showet blev natten til søndag dansk tid vist på Netflix.

’Succession’-skuespilleren Kieran Culkin havde slået Pascal i tidligere prisuddelinger, hvilket fik Pascal til at kaste sig over tequilaen, da han ikke havde troet, at han havde en chance.

»Jeg er lidt fuld lige nu. Jeg troede, jeg kunne tillade mig at blive fuld«, siger en tydelig rørt Pascal i sin takketale.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var et stærkt felt, Pascal konkurrerede imod. Brian Cox, Kieran Culkin og Matthew Macfadyen fra ‘Succession’ og Billy Crudup fra ‘The Morning Show’ var de øvrige nominerede.

Pascal fløj fra Vancouver, hvor optagelserne til anden sæson af ’The Last of Us’ begyndte tidligere på måneden, for at deltage i prisuddelingen, der endte med at give ham sin første større industripris.

I et efterfølgende interview backstage havde Pascal også mange roser til sin ’The Last of Us’-medstjerne Bella Ramsey, som han ikke fik takket i sin tale.

»Jeg ville elske at have nævnt Bella Ramsey, som er grunden til, at showet fungerer« sagde Pascal i interviewet, hvor han også var tydeligt overislet. Han havde allerede glemt, sagde han, hvad han egentlig sagde i sin takketale kort forinden.

’The Last of Us’ forventes at få premiere i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af