Robert De Niro mistede barnebarn til overdosis: »Det burde ikke være sket«

Robert De Niro mistede barnebarn til overdosis: »Det burde ikke være sket«
Robert De Niro (Foto: Stephane Cardinale via Getty Images)

I sommer mistede Hollywood-veteranen Robert De Niro sit barnebarn som følge af en overdosis. I et interview med People sætter De Niro nu ord på tabet, som han kalder »et chok«.

»Jeg begyndte at tænke på alle de ting, jeg skulle have gjort med ham. Jeg ved ikke, om det ville have gjort en forskel. Så det kører altid gennem mit hoved. Det burde ikke være sket«, fortæller De Niro.

Den kun 19-årige De Niro-Rodriguez blev fundet i sit hjem i New York 2. juli sidste år. Dødsårsagen blev bekræftet til at være en overdosis af en række forskellige stoffer – herunder fentanyl, ketamin og kokain.

De Niro-Rodriguez var søn af Robert De Niros datter Drena og kunstneren Carlos Rodriguez. Før sin død gik han i sin bedstefars fodspor og var selv en aspirerende skuespiller. Han medvirkede blandt andet i ’A Star Is Born’.

Den 80-årige skuespiller blev selv far for syvende gang tilbage i april, da hans datter Gia kom til verden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af