Se første klip fra ‘Squid Game’ sæson to i Netflix-teaser for 2024

Se første klip fra ‘Squid Game’ sæson to i Netflix-teaser for 2024
'Squid Game' sæson 2. (Foto: Netflix)

Selvom premierekalenderen for 2024 bærer præg af forsinkelser fra sidste års Hollywood-strejker, er der stadig masser at glæde sig til.

Nu løfter Netflix sløret for nogle af deres mest ventede titler for det kommende år.

I en samlet trailer for streamingtjenestens 2024-premierer kan man blandt andet smugkigge på sæson to af ‘Squid Game’, fortsættelsen på ‘The Diplomat’, ‘The Night Agent’, finalen på ‘Sweet Tooth’ og den kommende ‘Frækkere end politiet tillader’-reprise, ‘Beverly Hills Cop: Axel F’, hvor Eddie Murphy vender tilbage i sin gamle rolle med premiere 3. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sammenklippet byder også på helt nyt som sci-fi-serien ‘3 Body Problem’ fra ‘Game of Thrones’-skaberne David Benioff og D.B. Weiss, der lander 21. marts, og fantasy-filmen ‘Damsel’ med Millie Bobby Brown i hovedrollen, som kan ses 8. marts. Derudover har vi thrillerserien ‘Eric’ med Benedict Cumberbatch i hovedrollen i vente samt spiondramaet ‘Black Doves’ med Keira Knightley og Ben Whishaw.

Kerry Washington fører desuden an i krigsfilmen ‘Six Triple Eight’ om regiment af sorte kvindelige soldater, der kæmpede for USA i 2. verdenskrig.

I den lystigere ende melder streaminggiganten også ud, at Jerry Seinfeld har instrueret filmen ‘Unfrosted: The Pop Tart Story’ om opfinderen af den amerikanske kagesnack.

De fleste af de kommende projekter har endnu ikke fået premieredatoer – heller ‘Squid Game’ sæson to.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af