Se første storladne trailer til Kevin Costners dobbeltwestern ‘Horizon: An American Saga’

Se første storladne trailer til Kevin Costners dobbeltwestern ‘Horizon: An American Saga’
Kevin Costner i 'Horizon: An American Saga'. (Foto: PR)

Der er lagt i kakkelovnen til en stor filmbegivenhed den kommende sommer. Her lander Kevin Costners episke western ‘Horizon: An American Saga’ nemlig i biograferne – i to dele med halvanden måneds mellemrum.

Nu er første trailer til filmen(e) landet, skriver Consequence.

Vi får en storladen forsmag på westernfortællingen sat under Den amerikanske borgerkrig i 1861-65 samt det omfattende karaktergalleri, der både indeholder cowboys og oprindelige folk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Foruden at instruere filmene spiller Kevin Costner også hovedrollen. Han får selskab af blandt andre Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Luke Wilson, Thomas Haden Church, Giovanni Ribisi og Michael Rooker.

Westernfilmen har været Costners passionsprojekt siden 1988. Han har ifølge Consequence selv betalt størstedelen af filmens budget. Den er også en af grundene til, at han forlod hitserien ‘Yellowstone’.

Costner har tidligere instrueret tre film, herunder debutfilmen ‘Danser med ulve’, som han vandt to Oscars for i kategorierne Bedste instruktør og Bedste film.

‘Horizon: An American Saga’s to dele får dansk biografpremiere henholdsvis 27. juni og 15. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af