Se ungt talent spille Amy Winehouse i følelsesladet ny trailer til ‘Back to Black’-filmen

Se ungt talent spille Amy Winehouse i følelsesladet ny trailer til ‘Back to Black’-filmen
Marisa Abela i 'Back to Black'. (Foto: Scanbox)

»Folk skal høre min stemme og glemme deres problemer i bare i fem minutter«, siger en stemme, der lyder umiskendeligt som Amy Winehouse.

Det er dog det unge skuespiltalent Marisa Abela (‘Industry’, ‘Barbie’), vi hører i den nye trailer til den kommende biopic ‘Back to Black’. Her får vi en forsmag på filmens genfortælling af Winehouses rejse fra 90’erne og frem mod det store gennembrud med ‘Back to Black’-albummet i 2006.

På rollelisten finder man også Eddie Marsan som faren Mitch Winehouse og Jack O’Connell som ægtemanden og senere eksmanden Blake Fielder-Civil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Back to Black’ er instrueret af Sam Taylor-Johnson, der blandt andet har ‘Fifty Shades of Grey’ og ‘Nowhere Boy’ på cv’et.

Winehouse døde som bekendt i 2011 på tragisk vis af alkoholforgiftning, bare 27 år gammel. Allerede under optagelserne til ‘Back to Black’ blev filmen ramt af et backlash fra musikerens fans, der frygtede, at hendes misbrug og medieombruste ydmygelser vil overskygge resten af hendes liv.

Tiden må vise, om det er tilfældet. ‘Back to Black’ får biografpremiere 11. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af