To Oscar-vindere laver Netflix-film om politisk ikon – se traileren til ‘Shirley’

To Oscar-vindere laver Netflix-film om politisk ikon – se traileren til ‘Shirley’
Regina King og Lucas Hedges i 'Shirley'. (Foto: Netflix)

Der er dømt 70’er-hår og politisk drama i den kommende film ‘Shirley’, som netop har fået en ny trailer.

‘Shirley’ handler om den amerikanske politiker Shirley Chisholm, der i 1968 som den første sorte kvinde nogensinde blev valgt ind i Kongressen. Filmen følger hende i 1972, da hun, trods omverden modstand, gik efter at blive Demokraternes præsidentkandidat.

I hovedrollen finder man Regina King, som vandt en Oscar i 2019 for sin rolle i ‘If Beale Street Could Talk’. På rollelisten står desuden afdøde Lance Reddick, Lucas Hedges, Terrence Howard og André Holland.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bag ‘Shirley’ er en anden Oscar-vinder, nemlig forfatter og instruktør John Ridley, der for 10 år siden modtog den prestigefulde statuette for sit manuskript til ’12 Years a Slave’. Senest skrev han katastrofeserien ‘Five Days at Memorial.

‘Shirley’ lander ifølge traileren på Netflix 22. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af