Andrew Scotts storsvindler jages gennem Italien i Netflix-serien ’Ripley’ – se traileren

Andrew Scotts storsvindler jages gennem Italien i Netflix-serien ’Ripley’ – se traileren
Andrew Scott som Tom Ripley i 'Ripley'. (Foto: Netflix)

Hvis man er fan af intense psykologiske thrillers, er der god grund til at glæde sig. Inden længe lander ’Ripley’ nemlig på Netflix, og nu er der endelig kommet en trailer.

Historien om hustleren Tom Ripley begyndte i 1955 med Patricia Highsmiths roman ’The Talented Mr. Ripley’ og blev senere filmatiseret til den velkendte 1999-version med Matt Damon. Nu får historien en 2024-overhaling med ’All of Us Strangers’-aktuelle Andrew Scott i hovedrollen.

I traileren navigerer Scotts Tom Ripley igennem et sort-hvidt Italien, i hvad der ligner en vaskeægte katten-efter-musen-jagt igennem støvlelandet. Folk er ude efter ham, men den luskede svindler er altid et skridt foran.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Seriens fortælling følger Ripleys vej fra småkriminel New Yorker, der bliver hyret af en velhavende mand til at rejse til Italien for at overbevise hans søn, Dickie (Johnny Flynn), om at komme hjem til USA. Ripley fascineres af Dickies livsstil og besættes af ham i en grad, der får fatale konsekvenser, mens et vaskeægte trekantsdrama udspiller sig mellem Ripley, Dickie og Dickies forlovede Marge (Dakota Fanning).

Serien er skabt af Steve Zaillian, der tidligere har stået bag manuskripterne til film som ’Schindlers Liste’, ’Moneyball’ og ’The Irishman’.

’Ripley’ får premiere på Netflix 4. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af