Emma Stone og ‘Poor Things’-instruktør genforenes i ny film – se første 80’er-klingende trailer til ‘Kinds of Kindness’

Emma Stone og ‘Poor Things’-instruktør genforenes i ny film – se første 80’er-klingende trailer til ‘Kinds of Kindness’
Emma Stone i 'Kinds of Kindness'. (Foto: PR)

Det er ikke mere end tre uger siden, Emma Stone vandt karrierens anden Oscar for sin rolle i Yorgos Lanthimos’ forrygende Frankenstein-sexkomedie ‘Poor Things’. Nu er første teaser-trailer landet til en ny film fra den græske instruktør, der igen har Stone i en hovedrolle, skriver Indiewire.

‘Kinds of Kindness’ hedder filmen (tidligere kendt som ‘And’), som Lanthimos sidste år kunne afsløre var blevet filmet i al hemmelighed i Grækenland.

Plottet er endnu ukendt, men vi har ifølge Indiewire at gøre med en antologifilm, hvor tre separate plotlinjer krydser veje.

I traileren ser vi til tonerne af Eurythmics’ 80’er-hit ‘Sweet Dreams (Are Made of This)’ både en bil i høj fart, en lussing, et kys, en væltet kørestol og muligvis et lig, der bliver trukket ind på et hotelværelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Emma Stone får selskab af ‘Poor Things’-kollegaerne Willem Dafoe og Margaret Qualley foruden ‘Euphoria’-stjernen Hunter Schafer, Jesse Plemons, Hong Chau, Joe Alwyn og Mamoudou Athie.

‘Kinds of Kindness’ får amerikansk premiere 21. juni. En dansk premieredato er endnu ikke på plads.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af