Pierce Brosnan mener, at Oscar-nomineret skuespiller kunne være en »strålende« James Bond

Pierce Brosnan mener, at Oscar-nomineret skuespiller kunne være en »strålende« James Bond
Pierce Brosnan spillede James Bond i årene mellem 1995-2002. (Foto: Francois Durand/Stringer)

Der er stadig lange udsigter til en ny film i James Bond-franchisen. Det betyder dog ikke, at spekulationerne om, hvem der skal spille Agent 007 efter Daniel Craig, er døet ud.

90’ernes og start-00’ernes James Bond-skuespiller, Pierce Brosnan, har de seneste år også budt sig til diskussionen om, hvem der ville gøre det godt i den ikoniske rolle. Tidligere har Brosnan peget på både Tom Hardy og Idris Elba.

Nu mener Brosnan også, at den Oscar-nominerede ‘Oppenheimer’-stjerne Cillian Murphy kunne være et godt bud på den næste James Bond.

»Cillian ville gøre et strålende stykke arbejde som James Bond i Hans Majestæts Tjeneste«, udtalte Pierce Brosnan torsdag til BBC på den røde løber til Oscar Wilde Awards. Prisshowet hylder irske kreative i Hollywood, og Brosnan blev selv æret med en statuette.

Landsmanden Cillian Murphy var også til stede på aftenen. Da BBC spurgte ind til en potentiel James Bond-rolle, kunne han (ikke så overraskende) fortælle, at han ikke har hørt noget om det.

»Jeg er lidt gammel til det«, udtalte 47-årige Murphy samme aften til Variety om James Bond-rygterne. »Jeg vil sige, jeg tror det skib er sejlet«.

For nu er Cillian Murphy nok mest interesseret i at finde ud af, om han vinder karrierens første Oscar for sin ‘Oppenheimer’-hovedrolle. Oscar-showet finder sted natten til mandag, dansk tid.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af