Pierce Brosnan peger på sine to favoritter som den næste James Bond

Pierce Brosnan peger på sine to favoritter som den næste James Bond
Pierce Brosnan spillede James Bond fra 1995 til 2002. (Foto: Francois Durand/Getty Images)

Med den covid-udskudte ’No Time to Die’, som lander i biograferne til efteråret, ser det ud til, at Daniel Craig overdrager sin licens til at dræbe til en ny skuespiller, der skal prøve kræfter med rollen som den britiske agent.

Og som altid byder det helt store spørgsmål sig til: Hvem skal overtage rollen?

Pierce Brosnan, der spillede James Bond i fire film fra 1995-2002, gav sit besyv med i diskussionen om efterfølgeren, da han blev spurgt ind til rygterne af People Magazine i forbindelse med en pressetour til den nye gyserfilm ’Fasle Positive’, som han medvirker i.

Brosnan pegede blandt andet på Idris Elba, som dog selv har været ude og afvise rollen for et par år siden.

»Jeg tænker på Idris Elba. Idris har sådan en stærk tilstedeværelse og en virkelig god stemme og udtale. Han ville være fremragende«, siger han og peger også på Tom Hardy, som han tidligere har været nævnt i samme forbindelse:

»Der er også Tom Hardy derude. Tom kan virkelig spille skuespil (…) det kan de begge«.

Han roser samtidig Daniel Craig, som han mener bør være stolt over sit bidrag til karakteren, der efterhånden har været igennem mange forskellige skuespilleres hænder:

»Jeg synes, at Daniel har efterladt et fantastisk aftryk, og de (folkene bag ’Bond’-filmene, red.) kan gå i mange forskellige retninger. Daniel var fantastisk, og han kan rette ryggen og skyde brystet frem. Han har virkelig efterladt et utroligt afsæt på franchisen«.

‘No Time to Die’ får dansk premiere 30. september i år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af