’28 Days Later’-fortsættelse føjer tre stjerneskuespillere til castet

’28 Days Later’-fortsættelse føjer tre stjerneskuespillere til castet
Aaron Taylor-Johnson under modeugen i Milano i februar. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

I starten af året var der gode nyheder til fans af Alex Garland og Danny Boyles zombiesamarbejde ’28 Days Later’.

Her blev det nemlig annonceret af Deadline, at duoen slog sig sammen om hel trilogi-fortsættelse med titlen ’28 Years Later’. Nu begynder filmen at tage form på castingfronten, hvor ‘Killing Eve’s Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson (den kommende James Bond) og Ralph Fiennes er annonceret.

Hvad fortsættelsen nærmere skal handle om, bliver der fortsat holdt tæt med. Hvor Danny Boyle indtil videre kun er tilknyttet som instruktør på den første fortsættelse, ’28 Years Later’, har Garland eftersigende sagt ja til at skrive alle tre film i den kommende trilogi. For nylig blev det meldt ud hos Deadline, at Nia DaCosta, der senest instruerede ‘The Marvels’, var på bedding til at instruere den anden i rækken.

Den oprindelige film fra 2002 havde Cillian Murphy i hovedrollen, der efter fire måneder i koma som følge af en trafikulykke, vågner op til et London, der er destrueret af en virus. I denne omgang er Murphy dog med på sidelinjen som executive producer.

Der er tidligere blevet pillet ved ’28 Days Later’-universet i en sequel, der blev til uden indblanding fra Garland og Boyle. I 2007 stod Juan Carlos Fresnadillo bag ’28 Weeks Later’, der havde Jeremy Renner, Idris Elba og Rose Byrne på rollelisten, men ikke har samme status som originalen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af