‘Baby Reindeer’-skaber siger fra over for internetspekulation om seriens virkelige mennesker

‘Baby Reindeer’-skaber siger fra over for internetspekulation om seriens virkelige mennesker
Richard Gadd i 'Baby Reindeer' (Foto: Netflix)

Den aktuelle Netflix-serie ‘Baby Reindeer’ har betaget en del seere med sin urovækkende stalkerfortælling.

Og det har kun gjort fascinationskraften større, at den er en fiktionaliseret version af den skotske komiker Richard Gadds egen virkelige historie, som han har delt i standup-showet af samme navn.

Det har ført til et hav af internetspekulation. Især omkring hvem to af seriens centrale ubehagelige karakterer er baseret på. Nemlig komikerens virkelige stalker, der i serien hedder Martha og spilles af Jessica Gunning, og den ældre mandlige komiker, som Gadds seriekarakter Donny Dunn i et afsnit afslører har misbrugt ham seksuelt. I ‘Baby Reindeer’ har mentoren navnet Darren og spilles af Tom Goodman-Hill.

Dog ønsker Richard Gadd ikke, at seerne skal prøve at gætte, hvilke kendte personer der gemmer sig bag karaktergalleriet.

»Vær søde ikke at spekulere i, hvem nogle af de virkelige mennesker kan være. Det er ikke pointen med vores serie«, skrev Gadd tidligere på ugen i en Instagram story (via Insider).

Det skyldtes blandt andet, at folk mistænkte Gadds komikerkollega Sean Foley i en sådan grad, at han i et tweet skrev, at han havde måtte melde trusler og chikane til politiet.

»Folk jeg elsker, har arbejdet med og beundrer (inklusiv Sean Foley) bliver uretfærdigt en del af spekulation«, lød det også i Gadds adressering af sagen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af