Channing Tatum er en mystisk tech-mogul i Zoë Kravitz’ instruktørdebut – se første trailer til thrilleren ‘Blink Twice’

Channing Tatum er en mystisk tech-mogul i Zoë Kravitz’ instruktørdebut – se første trailer til thrilleren ‘Blink Twice’
Channing Tatum i 'Blink Twice'. (Foto: PR)

Zoë Kravitz springer til sommer ud som filminstruktør og manuskriptforfatter. Det gør hun med den solbeskinnede thriller ‘Blink Twice’, som netop har fået sin første trailer, skriver Deadline.

Filmen har Channing Tatum i en bærende (skurke?)rolle som den mystiske og charmerende tech-mogul Slater King, der ejer en paradisagtig ø, hvor man tager hen for at feste.

Da servitricen Frida (Naomi Ackie) møder Slater på en bar, og han spontant inviterer hende med til den private ø, siger hun ja. Hun begynder dog at fortryde, da hun indser, at der foregår ubehagelige hemmeligheder på den feststemte ø.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten finder man også Alia Shawkat, Simon Rex, Adria Arjona, Haley Joel Osment, Christian Slater, Kyle MacLachlan og Geena Davis.

Kravitz annoncerede i 2021 projektet, som hun har arbejdet på siden 2017, under titlen ‘Pussy Island’. Her satte hun også nogle ord på den historie, hun gerne ville fortælle.

»Som kvinde generelt og kvinde i denne branche har jeg oplevet en ret vild opførsel fra det modsatte køn. Titlen var i starten en slags joke – det her sted, hvor folk tager hen, har kvinder med, fester og hænger ud«, sagde Kravitz til Deadline.

»Fortællingen udviklede sig til noget andet, men titlen endte med at have flere betydninger. Og den hentyder til en tid og et sted, hvor vi påstår, vi ikke er længere, i forbindelse med seksualpolitik. Folk udvikler sig og forandrer sig, men der er stadig en dårlig smag i mange personers munde fra tidligere opførsel. Det er en henvisning til det, men det er også legesygt – og en virkelig legesyg film på mange måder«.

‘Blink Twice’ kommer i biograferne 22. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af