Emma Stone og Nathan Fielder teaser for potentiel sæson to af ’The Curse’

Emma Stone og Nathan Fielder teaser for potentiel sæson to af ’The Curse’
Nathan Fielder og Emma Stone i 'The Curse'. (Foto: Showtime)

Nathan Fielder og Benny Safdies sortkomiske satireshow ’The Curse’ sluttede lige så bizart, som den startede. Og ikke nødvendigvis på en måde, der lagde op til en fortsættelse.

Serien fløj lidt under radaren for de brede seerskarer, men fik store roser fra anmelderne – blandt andet topkarakter af Soundvenues anmelder.

I et nyt interview med The Hollywood Reporter fortæller Emma Stone og Nathan Fielder, at ideen om mere end en sæson var i støbeskeen, allerede da de solgte serien til Showtime.

»Det kan være«, svarer Stone her kryptisk på spørgsmålet, om der kommer endnu en sæson.

»Det kan helt sikkert være. Fra starten af havde vi planlagt videre end en sæson«, supplerer Fielder.

De to skuespillere afslører dog ikke mere end det, og Fielder forklarer, at han »ikke vil spoile noget«, hvad angår en anden sæson.

Det er svært at forestille sig, at der skulle komme en anden sæson af ’The Curse’, når vi kender den skæbne Fielders karakter lider i sidste episode (hvad der mere præcist sker med ham, kan du læse om her).

Derfor skal vi formentlig tage de kryptiske udtalelser med et gran salt. Ikke desto mindre ville endnu en sæson af den absurde komedieserie være kærkommen, selvom Fielder understreger, at holdet bag »lige nu har travlt med andre ting«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af