Emma Stone vil gerne kaldes ved sit rigtige navn

Emma Stone vil gerne kaldes ved sit rigtige navn
Emma Stone 2023. (Foto: Karwai Tang/WireImage)

Omverden kender den Oscar-vindende skuespiller fra ‘Poor Things’ og ‘La La Land’ som Emma Stone. Men faktisk vil Hollywood-stjernen gerne kaldes ved sit fødenavn. Det fortæller hun i et interview med The Hollywood Reporter i selskab med sin ‘The Curse’-kollega Nathan Fielder.

Emma Stone hedder i virkeligheden Emily Jean Stone. Og grunden til, at hun valgte Emma som sit kunstnernavn, var simpelthen, at navnet Emily Stone allerede var taget, da hun skulle melde sig ind i Hollywoods skuespillerforbund, Screen Actors Guild.

I interviewet med The Hollywood Reporter forklarer Nathan Fielder, at han vil omtale hende som Emily, fordi det er hendes rigtige navn. Da journalisten spørger Stone, om hun bliver kaldt Emily af folk i branchen, svarer hun:

»Når jeg lærer dem at kende, gør folk, som jeg arbejder sammen med. Det er bare, fordi mit navn var taget. Så flippede jeg ud for et par år siden. Af en eller anden grund var jeg sådan: ‘Jeg kan ikke mere. Kald mig bare Emily’. Nathan kalder mig Em, hvilket er nemmere«.

Herefter spørger journalisten, om Stone ville rette en fan, hvis vedkommende kaldte hende Emily.

»Nej. Det ville være så rart«, svarer hun. »Jeg vil gerne være Emily«.

Emily/Emma Stone er til sommer aktuel i ‘Poor Things’-instruktør Yorgos Lanthimos’ nye antologifilm ‘Kinds of Kindness‘. Den får dansk biografpremiere 4. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af