Gillian Anderson »siger ikke nej« til rolle i ‘The X-Files’-reboot

Gillian Anderson »siger ikke nej« til rolle i ‘The X-Files’-reboot
Gillian Anderson i 'The X-Files' fra 2016. (Foto: PR)

Den populære 90’er-serie The X’-Files’ blev tidligt en del af reboot-feberen, da der i 2016 kom en tiende sæson, som blev efterfulgt af en ellevte.

Siden har der løbende hersket rygter om endnu en fortsættelse, der blandt andet har involveret ‘Black Panther’s Ryan Coogler som instruktør. Sidste år fik instruktøren tilladelse fra den oprindelige series skaber Chris Carter, men der er endnu ikke nogen officiel produktion i gang.

Ikke desto mindre er Gillian Anderson klar til at vende tilbage til universet, hvor hun spillede sin ikoniske rolle som FBI-agenten Dana Scully. Det fortalte hun som gæst i The Today Show.

»Det er så sjovt, for i det meste af mit liv siden jeg blev færdig med ‘The X-Files’, spørger folk i hvert eneste interview, jeg laver, og svaret har altid været ‘nope, det kommer ikke til at ske’«, lød det fra Anderson.

»Nu har Ryan Coogler, som har instrueret ‘Black Panther’ – en genial, genial instruktør – kontaktet Chris Carter for at sige, at han vil komme med et bud på det, og jeg kan ikke forestille mig en bedre måde, et reboot kunne ske på«, siger skuespilleren videre.

Selvom Anderson er positivt stemt overfor et reboot med ‘Black Panther’-instruktøren bag roret, lader hun ikke til at se sin egen rolle i det som særlig stor. Alligevel vil hun gerne være en del af det eventuelle projekt.

»Hvorvidt jeg er involveret er en helt anden sag. Jeg siger ikke nej. Jeg synes, han er virkelig sej, og jeg tror, at hvis han gjorde det, ville det nok blive gjort utrolig godt. Og måske titter jeg forbi til et eller andet«, fortalte Anderson.

Gillian Anderson er snart aktuel i Netflix-filmen ‘Scoop’, der går bag kulisserne på Prins Andrews skandaløse BBC-interview om sit forhold til Jeffrey Epstein. Her spiller hun journalisten Emily Maitlis, der grillede hans kongelige højhed for rullende kameraer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af