Johnny Depp gør comeback efter medieombrust retssag: Se traileren til ‘Jeanne du Barry’

Johnny Depp gør comeback efter medieombrust retssag: Se traileren til ‘Jeanne du Barry’
Johnny Depp i 'Jeanne du Barry'. (Foto: Why Not Productions)

Efter fyringen fra ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmelighed’ og hans sejr i den medieombruste retssag mod ekskonen Amber Heard, gjorde Johnny Depp sidste år comeback på Cannes-filmfestivalen.

Det gjorde han med en rolle i åbningsfilmen ‘Jeanne du Barry’, som i anledning af sin snarlige biografpremiere netop har fået en ny trailer, skriver Entertaintment Weekly.

I ‘Jeanne du Barry’ spiller Johnny Depp for første gang på fransk. Han indtager rollen som Kong Ludvig XV, der vækker furore blandt hoffet, da han indleder en affære med Jeanne Bécu, uægte datter af en syerske. Filmens instruktør, Maïwenn, spiller hovedrollen som Jeanne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenues udsendte på Cannes-festivalen, Sofie Lykke Stenstrop, dækkede verdenspremieren sidste år, og hun var ikke ligefrem fan.

»Beviser den, at kunsten  trumfe alle hensyn til andres følelser og de involveredes opførsel? På ingen måde«, skrev hun om filmen.

Nu er der altså mulighed for selv at vurdere ‘Jeanne du Barry’s kunstneriske kvalitet, når filmen får dansk biografpremiere i morgen, 4. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af