Lewis Hamilton måtte takke nej til ‘Top Gun: Maverick’-rolle

Lewis Hamilton måtte takke nej til ‘Top Gun: Maverick’-rolle
Lewis Hamilton (Foto: Kym Illman/Getty Images)

Med 18 sæsoner i Formel 1, syv mesterskaber og flere personlige udemærkelser og rekorder end der kan tælles på én hånd, må man formode, at racerkøreren Lewis Hamilton har mere end rigeligt på den økonomiske bundlinje til at kunne hvile på laurbærrene trods sine blot 39 år. Briten har dog ingen planer om at ligge på den lade side, når han engang har kørt sit sidste løb, og det tyder på, at Hamilton har et ønske om at gå nogle af sine skuespillerbekendtskaber i bedene.

I et interview med GQ om livet efter pensionen fra racerbanen forklarer Hamilton, at han er en stor filmelsker, og at han havde været i kontakt med Tom Cruise om en rolle i en opfølger til ’Top Gun’, før det blev bekræftet, at ’Top Gun: Maverick’ var en realitet.

»Jeg sagde: ‘Dude, hvis du nogensinde laver ‘Top Gun 2’, lad mig være med i den. Jeg kan bare være en pedel’«, fortæller Hamilton.

Ultimativt kom optagelserne til ’Top Gun: Maverick’ i konflikt med racerkørerens egen forpligtelser i et tæt Formel 1-løb, så han måtte takke nej til rollen.

»Jeg havde desværre ikke tiden at dedikere til det. Jeg kan huske, da jeg skulle fortælle det til Joe (Kosinski red.) og Tom (Cruise red.), og det knuste mit hjerte«, forklarer Hamilton.

Det har dog ikke skræmt den filmglade Hamilton fra at fortsætte med at jagte skuespildrømmen. Sidste år blev det bekræftet, at Hamilton både producerer og kommer til at spille overfor blandt andre Brad Pitt i den kommende Joseph Kosinski-instruerede ’Apex’ om en aldrende racerkører, der skal agere mentor for en ung kører.

Hamilton har tidligere optrådt som sig selv i mindre cameos i de animerede ’Biler 2’, ‘Biler 3’ og i komedien ’Zoolander 2’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af